MANİSA / SOMA - Gazi Mustafa Kemal İlkokulu

Gazi Mustafa Kemal İlkokulu

NAMAZGAH MAHALLESİ BURHAN DOĞAN CADDESİ NO2 SOMA/MANİSA
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrulrusunda;öğrenme için her türlü fırsatın saülandığı bilgili,becerili ve iyi bir ahlaka sahipnitelikli öğrencilerin yetiştirildiği,tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
En değerli kaynağımızın insan olduğu düşüncesinden hareketle,en verimli yatırımın insanı eğitmek olduğu bilinciyle öğrencilerimizi,21. yüzyılın çağdaş yaklaşımlarına uygun, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen,bilgiyi en değerlihazine olarak bilen ve kullanan ,milletini ve ailesini seven,kendisiyle barışık,farklılıkları hoşgörü mozaiğinde çeşitlilik olarak kabul eden,üretken bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
2021/2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA İLÇE RESİM YARIŞMALARINDA 1 BİRİNCİLİK,1 ADET İKİNCİLİK 1 ADET ÜÇÜNCÜLÜK-ÖĞRETMENLER GÜNÜ VOLEYBOL TURNUVASINDA ÖĞRETMENLER GURUBU İLÇE BİRİNCİLİĞİ ELDE EDİLMİŞTİR.
YÜRÜME MESAFESİ
4 ADET ÖZEL SERVİS
Okulumuz şehir merkezinde bulunmaktadır.
Soma´nın Manisa´ya olan uzaklığı 88 km´dir